Button željan izazova

Jenson Button u borbi sa Hamiltonom

Button željan izazova

Jenson Button je željan izazova i najavljuje da će se boriti sa timskim kolegom za prvo mjesto u VN Brazila koja se vozi danas na Interlagosu.

U McLarenu nemaju šta riskirati i mogu ići na sve u želji da sezonu završe pobjedom.

 

" Ovdje smo da pobijedimo u utrci, to je cilj obojice. Čini se da bolid radi veoma dobro na suhom, ali bi i kiša mogla utjecati na vožnju", izjavio je Button.

 

" Start iz prvog reda za nas najavljuje veoma uzbudljivu utrku. Nadamo se samo da će količina kiše biti podnošljiva. To je uvijek problem ovdje na Interlagosu."

 

Drugi McLarenov vozač je dodao i to da je pobjeda ovdje važna i za narednu sezonu iz razloga što se njegov tim želi vratiti u borbu za titulu.

 

" Odlično je što startamo iz prvog reda, posebno zbog Lewisove posljednje utrke u McLarenu. Očito je da nismo bili u najboljoj formi do sad, ali ono što smo pokazali ovog vikenda je ohrabrujuće za iduću sezonu na koju ćemo se fokusirati odmah po završetku sutrašnje utrke." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije