Caterham želi Kovalainena

Već imaju iskustva

Caterham želi Kovalainena

Heikki Kovalainen bi se naredne godine mogao ponovo vratiti u Formulu 1. Finac je prošle godine vozio za  Caterham, ali nije mogao bolje od 13.mjesta koje je zauzeo u Monacu i Abu Dhabiju.

U ovom trenutku ni Charles Pic niti Giedo van der Garde nemaju produžen ugovor za narednu sezonu, dok je Kovalainen već tri godine povezan sa Caterhamom.

"Nije tajna da sam blizak sa Kovalainenom, ali vidjet ćemo. Tim je taj koji donosi odluku i čija je odluka konačna. Glupo je da sada nešto komentarišem, jer se puno toga može dogoditi u narednom periodu. Moram priznati da sam na početku sezonu bio zabrinut, ali sada je ipak situacija nešto drugačija, Giedo i Charles su pokazali određeni napredak" tvrdi vlasnik Caterhama Tony Fernandes

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.