Claire Williams poslala izvinjenje navijačima

Nakon loših poteza u Sepangu

Claire Williams poslala izvinjenje navijačima

Nakon svega što se izdešavalo u završnice utrke za VN Malezije, a prije početka vikenda u Bahreinu, oglasila se Claire Williams koja je pričala o timskim naredbama u Williamsu.

Claire je poslala izvinjenje fanovima Williamsa zbog upotrebljenih timskih naredbi, kada su sa pitwalla Williamsa tražili da Massa propusti Bottasa.

" Ovim putem želim poslati izvinjenje svim našim navijačima, jer nismo postupili kako treba. Ljudi su razočarani kada pogledaju Williams, jer očekuju da se naši vozači bore na stazi, da se utrkivaju jer mi to
dozvoljavamo. Priznajem kako nismo na najbolji način upravljali situacijom, tako da se ovim putem izvinjavamo i našim vozačima. Mi brzo učimo na svojim greškama, pa smo proteklih dana dobro analizirali ono što se dogodilo na samoj utrci, tražeći greške kako ih ne bi ponavljali u budučnosti. Razgovarali smo sa vozačima, inženjerima, ponovo smo prošli cijelu utrku. To je najbolji način da se riješi nastala situacija " rekla je Claire Williams.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.