Corina Schumacher: Pustite nas na miru

Sprema se optužnica za direktora skijališta

Corina Schumacher: Pustite nas na miru

Kako dani prolazi, sve je manje pravih informacija o stanju Michaela Schumachera. Novinari i javost uporno pokušavaju doći do prave vijesti, pokušavaju posložiti mozaik kada je u pitanju kompletna nesreća bivšeg svjetskog prvaka.

Policija je pokrenula istragu, prema najavama rezultati istrage bi trebali biti poznati javnosti od srijede i pres konferencije koja je najavljena za 11 sati. Pojavila se i informacija kako se sprema optužnica protiv direktora skijališta u Meribelu, a da se nešto uistinu sprema, govori i činjenica da je skijalište angažovalo advokata Mauricea Bodechera, nekadašnjeg glavnog sudiju u francuskoj Skijaškoj federaciji i stručnjaka za pravna pitanja na području skijanja.

Pažnju na sebe skrenula je supruga Michaela Schumachera koja se svakog dana probija pored novinara prilikom ulaska u bolnicu.

" Molim vas da nas podržite u zajedničkoj borbi s Michaelom. Važno je da dotkori mogu na miru obavljati svoj posao na miru. Vjerujte u njihova saopštenja, zato vas molim da napustite bolnicu" rekla je Corinna novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.