Velika šampionka već mjesec ni s kim nije završila u krevetu: "Veoma sam tužna..."

Nedavno je osvojila rally Dakar

Velika šampionka već mjesec ni s kim nije završila u krevetu: "Veoma sam tužna..."

Admin Čaušević

Cristina Gutierrez Herrero (32) je poznata rvozačica iz Španije koja je slavila na najprestižnijem rally takmičenju na svijetu, Dakar. Nedavno je postala prva Španjolka koja je pobijedila na izuzetno zahtjevnoj utrci.

U srijedu navečer Cristina Gutierrez, nedavna pobjednica rellyja Dakra 2024., bila je gost u jednoj emisiji gdje je odgovarala na razna pitanja, uključujući i ona o seksu.

Prvo pitanje na koje je morala odgovoriti bilo je ono koje se odnosilo na njenu seksualnu aktivnost u posljednjih 30 dana.

"Čovječe, bila sam na Dakaru", kazala je lijepa vozačica koja je po zanimanju zubar pa se nastavila:

"Nije bilo seksa bilo kakve vrste. Jako sam tužna zbog toga", kazala je simpatična 32-godišnjakinja koja je nedavno ostvarila najveći uspjeh u karijeri.

Oglasi

Nakon što je 2017. godine postala prva žena iz Španije koja je završila najzahtjevniju rally utrku, sada je stigla i do pobjede u kategoriji T3.

U emisiji pod nazivom La Resistencia u kojoj se inače postavljaju pikantna pitanja Gutierezz je odgovorila i koliko ima novca na računu.

"Daj neku informaciju, nemoj odvlačiti pažnju", kazao je novinar vozačici koja je odlučila dati dodatnu informaciju.

Otkrila je da na računu ima iznos sa četiri nule, nakon dodatno insistiranja novinara dala je i precizniju informaciju. "Između 30.000 i 80.000", rekla je vozačica.

Gutierrez je oduvijek bila pasionirana volanom, a u raznim takmičenjima nastupa još od 2012. godine. Bila je 2021. godina kada je postala prva žena koja je pobijedila u FIA-inom Svjetskom prvenstvu cross-country rallyju.

Jako je aktivna na društvenim mrežama, a sluteći po objavama djeluje kao veoma vesela i pozitivna osoba. Veoma je diskretna po pitanju svog privatnog života i uopšte nije poznato da li ima dečka.

Oglasi