Svirač u kafani u Beogradu počeo imitirati zvukove Formule 1, a David Coulthard ga zbunjeno gledao

Legendarni vozač boravio u Srbiji

Svirač u kafani u Beogradu počeo imitirati zvukove Formule 1, a David Coulthard ga zbunjeno gledao

Endin Čaušević

Nekadašnji vozač Formule 1, David Coulthard, prethodnih dana boravio je u Beogradu.

U Beogradu se održala manifestacija Red Bull Show Run na kojem je učestvovao i legendarni vozač Formule 1 koji je glavnim gradom Srbije provozao i bolid.

Naime, Coulthard je imao priliku da provoza Red Bullov bolid kojeg je koristio Sebastian Vettel dok je nastupao za ovaj tim, te je tada uspio da čak četiri puta osvoji titulu prvaka svijeta u Formuli 1.

Coulthard je imao priliku da upravlja bolidom RB7 i provoza ga ulicama Beograda, te su prisutni mogli uživo da vide kako izgleda bolid s kojim je Vettel uspio da ostvari najbolje rezultate u karijeri.

No, nakon manifestacije je Coulthard imao priliku da se opusti u jednom od beogradskih lokala, ali ni slutio nije šta ga sve čeka.

Oglasi

Naime, na društvrenim mrežama se pojavio video koji je do suza nasmijao mnoge, a u centru pažnje bio je jedan od svirača violine.

Coulthard je imao prilike da posluša neke od narodnih pjesama, no onda je jedan od svirača odlučio da pokaže da sa svojim instrumentom može da imitira zvukove Formule 1.

On je na violini počeo da zaista imitira te zvukove, a Coulthard je sve to zbunjeno posmatrao. Na kraju je sviraču dao aplauz i nasmijao se, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Sigurno je da će Coulthard pamtiti ovu posjetu Beogradu i imat će šta prepričavati društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije