De Villota: Sada više vremena posvetim sebi

Španska vozačica nakon nesreće

De Villota: Sada više vremena posvetim sebi

M. Maksimović

Po prvi put nakon teške nesreće koju je preživjela na pravolinijskom testu vozeći Marussijev bolid, Maria de Villota je razgovarala sa novinarima

''Sjećam se svega,pa čak i trenutka kada sam udarila u kamion.Kada sam se probudila, oko mene je bilo

puno ljudi, pa sam počela pričati na engleskom  jer sam mislila kako se radi o nekom testu FIA-e. Tada je moj otac rekao da pričam slobodno na španskom i tek tada sam shvatila gdje se nalazim.Nakon nesreće gledam drugačije na neke stvari.Sada moram voditi više računa o sebi, prije nesreće sam uglavnom gledala kako da pobjedim štopericu, sada svoje vrijeme cijenim drugačije'' objasnila je de Vilota koja je u ovoj nesreći ostala bez oka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.