Dennis: Nismo još potpisali niti jednog vozača

Ko će voziti za McLaren?

Dennis: Nismo još potpisali niti jednog vozača

Subota je bila idealna za špekulacije i slaganje novih vozačkih postava onih najvećih ekipa za narednu sezonu. Jer ako će Vettel u Ferrari, onda bi Alonso prema najavama završiti u McLarenu.

Ron Dennis prvi čovjek McLarena tvrdi da u ovom trenutku njegova ekipa nema niti jedan potpisan
vozački ugovor. To znači da je sudbina Jensona Buttona i Kevina Magnussena do kraja neizvjesna.

" Nije lako u ovom trenutku našim vozačima, ali nas oni moraju razumjeti. U ovom trenutku nemamo potpisan ugovor niti sa jednim vozačem, ali nas Jenson i Kevin moraju razumjeti. Naš prioritet je razvoj konkurentnog bolida za 2015. godinu i saradnja sa Hondom. Ako tražimo vozače koji bi najbolji za jedan takav novi bolid moram reći da ih jos nismo izabrali i da nismo potpisali novi ugovor ni sa jednim vozačem na gridu " potvrdio je Ron Dennis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.