Dennis: Odluka o drugom vozaču mora biti zajednička

Magnussen ili Button

Dennis: Odluka o drugom vozaču mora biti zajednička

Teme:

Kako će izgledati vozačka postava McLarena? Odgovor na ovo pitanje trebali bi smo dobiti vrlo brzo, prema najavama iz ove ekipe već u četvrtak.

Fernando Alonso je siguran, ostaje otvoreno mjesto za drugog vozača. To će biti ili mladi Kevin Magnussen ili iskusni bivši prvak Jenson Button. Nezvanično, Ron Dennis daje prednost Magnussenu, akcionari na čelu sa Mansourom Ojjehom su za Buttona.


" Jasno je da tražimo najbolje za našuj ekipu, ali upravni odbor će odlučiti. Da li će to biti Magnussen ili Button. Prije sastanka koji je najavljen za četvrtak, ništa se neće znati " pojasnio je

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.