Apsolutno iznenađenje na drugom treningu u Monte Carlu

Niko se nije ovom nadao

Apsolutno iznenađenje na drugom treningu u Monte Carlu

A. Čaušević
Teme:

Oba treninga za Veliku nagradu Monte Carla održana su danas. 

Na drugom treningu desilo se prvoklasno iznenađenje, barem na osnovu onog što se dešavalo tokom prve četiri utrke sezone.

Naime, prve dvije pozicije zauzeli su vozači Ferrarija. Najbrži s vremenom 1:11.684 bio je Charles Leclerc, dok je Carlos Sainz zaostao 0.112 sekundi.

Ostaje da se vidi da li će italijanski tim ovako dobru formu uspjeti i prenijeti na utrku koja se vozi u nedjelju od 15 sati.

Vodeći u generalnom poretku Lewis Hamilton i Max Verstappen su na drugom treningu bili treći odnosno četvrti, a dijelilo ih je svega sedam hiljadinki.

Inače, na prvom treningu najbolje vrijeme je ostvario Red Bullov Sergio Perez, dok je drugi bio Ferrarijev Carlos Sainz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi