Force India ima novog sponzora

Kad piješ, ne vozi

Force India ima novog sponzora

Vozači Force Indie su u prve četiri utrke prvenstva osvojili 54 boda, samo tri manje od Red Bulla.Trenutačno je ekipa treća u poretku konstruktora, zahvaljajujući ponajviše Nici Hülkenbergu koji ima tri boda više od Vettela.

U nastavku sezone Force India će biti jači za jednog kvalitetnog sponzora, jer je potpisan ugovor sa
alkoholnim gigantom Smirnoffom, koji se nalazi u vlasništvu britanske kompanije Diageo. Logotip će se nalaziti na zadnjem krilu i vrhu bolida dok će na pojedin utrkama biti vidljiv i na sidepodovima bolida.


" Oni su globalna marka i pružamo im dobrodošlicu u obitelj Sahara Force Indije. Kao ekipa , oduvijek smo miješali profesionalizam na stazi i odlično slavlje van nje, a naše parnerstvo sa Smirnoffom pojačava te vrijednosti " poručuje Vijay Mallya, vlasnik Force Indie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.