Grosjean vjeruje u bolje dane Lotusa

Iako je početak sezone katastrofalan

Grosjean vjeruje u bolje dane Lotusa

Jedna od ekipa koja je u odnosu na prošlu godinu doživjela veliki pad, jeste Lotus. U ekipi je sve manje novca, vozači i bolidi su u velikim problemima, čak Lotusa nije bilo na predsezonskim testiranjima u Jerezu. 

Na VN Australije, oba vozača Lotusa su odustala zbog problema sa ERS-om. Ipak, optimizam ne napuštana Romaina Grosjeana

" Kada riješimo svoj problem, ekipa će napraviti taj jedan neophodan korak naprijed. Vidjeli ste šta se dešavalo sa ostalim ekipama. Mi u ovom trenutku moramo poboljšati naše performanse, ali i pouzdanost. Cijela ekipa zajedno sa mehaničarima je radila puno tokom vikenda u Australiji. Svi zajedno imaju jednu veliku volju, fantastičnu radnu etiku i nadam se da ćemo uskoro krenuti naprijed" kaže Romain Grosjean. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti