Gutierrez ostaje u Sauberu

Jak sponzor je tu

Gutierrez ostaje u Sauberu

Iako ove sezone nije napravio ništa značajanije, Esteban Gutierrez po svemu sudeći i dalje ostaje u ekipi Saubera. Sauber bi uskoro trebao potvrditi svoju vozačku postavu, a kako se stvari razvijaju u ovom trenutku, Meksikanac će biti jedan od dvojice vozača.

Na ruku Gutierrezu ide i propali posao Saubera sa Rusima, pa će meksička kompanija Telmex obaviti ugovor sa ekipom iz Švicarske. Telmex bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a s obzirom da ista kompanija finansira mladog Meksikanca, on ne bi trebao brinuti za svoju budučnost u Formuli 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.