Haas uplatio depozit, sada i Rossi kandidat za vozača

Alexander Rossi dobio otkaz u Caterhamu

Haas uplatio depozit, sada i Rossi kandidat za vozača

Amerikanac Gene Haas sada je to već postalo jasno, ozbiljno priprema svoju ekipu za ulazak u Formulu 1. već je uplatio potrebnih 20 miliona dolara depozita za ulazak.

Haas je već počeo ranije da sklapa strateško partnerstvo sa Ferrarijem koji bi trebao biti tehnički partner Haasove ekipe za 2016. godinu. Iako se špekulisalo o različitim imenima, još uvijek nema zvanične potvrde ko će to voziti za ovu ekipu. Sada se opet spominje Alexander Rossi, inače razvojni vozač Caterhama. Novi investitori u Caterham su otpustili posljednjih dana skoro 40- tak uposlenika, među njima otkaz je dobio i Alexander Rossi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.