Hamilton: Dan je ipak bio dobar

Bez obzira što je završio van staze

Hamilton: Dan je ipak bio dobar

Današnji dan je bio poprilično buran u ekipi Mercedesa. Prvo su predstavili novi bolid, nakon čega se krenulo sa testiranjima, pa je onda Lewis Hamilton završio u zaštitnoj ogradi. I pored toga, Lewis je bio poprilično zadovoljan.

" Dan je bio pozitivan bez obzira na loš kraj. Bili smo prvi na stazi, osjećaj je odličan nakon naporne zime. Ipak, ovo je samo jedan dan testiranja, svašta se može dogoditi. Vjerujem da imamo ekipu spremnu na sve izazove. Što se tiče incidenta na stazi, na kraju pravca sam počeo kočiti, bolid je poskočio i nisam sam ga mogao zaustaviti" pojasnio je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.