Hamilton: Hvala velika cijeloj ekipi

Promijenili setup bolida

Hamilton: Hvala velika cijeloj ekipi

M. Maksimović

Drugu utrku zaredom, Lewis Hamilton je ostvario najbolje vrijeme kvalifikacija. Možda i malo iznenađenje s obzirom na probleme sa bolidom u petak i subotu ujutro.

"veoma sam sretan i moram priznati da je ovo malo nevjerovatno s obzirom da sam se mučio sa bolidom u jučer, a pogotovo jutros kada nam je tempo bio katastrofalan. Naporno je radila kompletna ekipa, između slobodnih treninga u nadi da će se situacija na stazi promijeniti.Bolid je odlično funkcionisao sa sa promijenjenim setupom zato hvala svima. Žao mi je što se ono desilo Rosbergu, ali se nadam da on može odvoziti dobru utrku“ ističe Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.