Heidfeld odao poštovanje Kubici

Heidfeld odao poštovanje Kubici

Njemački vozač Formule 1 Nick Heidfeld (33) napisao je otvoreno pismo Robertu Kubici u kojem mu želi brz oporavak nakon teške nesreće koja je njemu direktno otvorila mjesto u ekipi Renaulta.

Teška Kubicina nesreća na Reliju Ronde di Andora početkom februara omogućila je Heidfeldu da uz Vitalija Petrova zasjedne u Renaultov bolid ove sezone, a Nijemac je priliku opravdao trećim mjestom na Velikoj nagradi Malezije prošlog vikenda. Upravo je taj uspjeh posvetio Kubici.

"Isprintao sam tvoj logo na čelu svoje kacige kao i poljsku zastavu sa strane. Ovo treće mjesto također je tvoje. Želim ti sve najbolje pri oporavku i rehabilitaciji", napisao je Heidfeld u pismu objavljenom na vlastitoj web-stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.