Horner: Ricciardo će biti veliko iznenađenje

Puno se očekuje od Australca

Horner: Ricciardo će biti veliko iznenađenje

U taboru Red Bulla su uvjereni kako će Daniel Ricciardo u narednoj sezoni pokazati kako njegov izbor nije bio pogrešan, odnosno kako bi Australac mogao biti ugodno iznenađenje.

Ricciardo će Marka Webbera, nakon samo dvije sezone provedene u ekipi Toro Rossa, što opet Christian Horner smatra, ne predstavlja neki hendikep.

" Ja vjerujem da će Daniel biti veliko iznenađenje za sve. On je svjestan kako mu neće biti lako jer će se njegovi rezultati porediti sa rezultatima Sebastiana Vettela, međutim on je talentovan i brz vozač. Ono što je njegova prednost jeste činjenica da poznaje dobro ekipu s obzirom da je naš test vozač. Sviđa mi se njegov pristup, njegova želja da stalno uči i napreduje. A sigurno je da može puno naučiti od Sebastiana Vettela" tvrdi Horner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.