Hulkenberg: Spreman sam za Ferrari

Ukoliko stigne ponuda

Hulkenberg: Spreman sam za Ferrari

Mladi njemački vozač, Nico Hulkenberg tvrdi kako je spreman prihvatiti poziv Ferrarija ukoliko naravno stigne na njegovu adresu.

Nico je od 2010.godine promijenio tri ekipe. Počeo je u Williamsu, nastavio u Force Indiji, prije nego što je stigao u Sauber. Njegov najboji rezultat do sada u karijeri, bilo je četvrto mjesto u Belgiji prošle godine.

"Ja se osjećam spremno, za ove tri sezone sakupio sam dovoljno iskustva. Imam dosta prostora za napredak i svakog vikenda naučim nešto novo. Ferrari je ekipa sa velikom istorijom, ali bez obzira na to ja neću donositi neke ishitrene odluke" zaključio je Hulkenberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.