I Ron Dennis razgovarao sa Brawnom, ali ništa

Brawn ostaje van Formule 1 ove godine

I Ron Dennis razgovarao sa Brawnom, ali ništa

Ron Dennis je napokon priznao kako je razgovarao sa Rossom Brawnom oko njegovog eventualnog angažman u ekipi McLarena.

Brawn je napustio ekipu Mercedesa sa obrazloženjem kako će nakon završetka ove sezone uzeti malo odmora kako bi više vremena provodio sa svojom porodicom. već tada je najavio kako će iz Formule 1 biti odsutan najmanje šest mjeseci. Istu je Brawn rekao i Dennisu.

" Razgovarali smo, kao odrasli ljudi, kao stari prijatelji koji su već godinama u Formuli 1. naravno pričali smo i onekim drugim stvarima, kako sam ja shvatio, Ross će uzeti godinu dana pauze" naglasio je Ron Dennis, dok je Ross Brawn rekao kako ništa ne želi komentarisati.

" Ne bi bilo fer reći kako me je neko kontaktirao u eventulanom poslovnom angažmanu. Ono što je znam, jeste da početkom godine idem na odmor, slijedi ribolov, a vrijeme će pokazati da li ćemo Formula 1 i ja biti ponovo u skoroj budučnosti zajedno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.