Jules Bianchi: Spreman sam za Formulu 1

Nakon testiranja u Francuskoj

Jules Bianchi: Spreman sam za Formulu 1

M. Maksimović

Nakon trodnevnog testa u kojem je dominirao vozeči bolide Ferrarija i Force Indije, Jules Bianchi tvrdi kako je spreman za ulazak u Formulu 1.

Francuz je vozio dva dana bolid Ferrarija i misli kako je spreman za nastup u Formuli 1 naredne godine.

 

''Osjećam da sam spreman, čak i više nakon tri dana koja sam proveo testirajući u Magny-Coursu.Napredovao sam puno, pogotovo testirajući bolid Force Indije. Definitivno osjećam da sam spreman za Formuli 1'' tvrdi Francuz.

 

Francuz Jules Bianchi je ove godine nastupa u Formuli Renault 3.5 Series vozeči za ekipu Tech 1 Racinga. Do sada je osvojio 125 bodova i trenutačno drži treće mjesto ukupnog poretka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.