Kaskaderski potez: Ne, ovo nije Hollywood već utrka Moto3!

Kornfil oduševio svijet

Kaskaderski potez: Ne, ovo nije Hollywood već utrka Moto3!

E. Čaušević
Teme:

Ljubitelji motociklizma jučer su mogli uživati u utrkama koje su održane u francuskom Le Mansu, a najviše pažnje privukla je utrka u Moto3.

Obično ovakve kategorije služe samo za "zagrijavanje" pred spektakl i utrku MotoGP-a, ali ovaj put svijet su obišle slike sa utrke Moto3. U centru pažnje bio je češki vozač Jakub Kornfil koji je napravio kaskaderski potez.

Naime, ispred njega je pao jedan od vozača, a Kornfil je učinio sve da izbjegne svog kolegu kako ga ne bi ozbiljno povrijedio. Odlučio je da krene "oči u oči" s motorom i na divljenje mnogih uspio je da pređe preko njega i ostane na točkovima. Potez zaista koji vrijedi pogledati!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi