Kehm: Relevanta su samo naša saopštenja i izjave doktora...

Glasnogovornica Michaela Schumachera

Kehm: Relevanta su samo naša saopštenja i izjave doktora...

Nakon što je bivši vozač Formule 1 Philippe Streiff komentarisao stanje Michaela Schumachera, oglasila Sabine Kehm, Schumacherova glasnogovornica, doduše putem saopštenja.

Ona je još jednom zamolila medije da kao valjane informacije po pitanju stanja Michaela Schumachera uzimaju samo one koje dolaze zvanično od doktora ili same Kehm.

" Informacije o stanju Michaela Schumachera su one koje dolaze od njegovih doktora ili njegovog menadžmenta, sve ostalo su špekulacije. Sa dotkorima smo se dogovorili da će naredne pres konferencija biti u ponedeljak. Ono što možemo reći u ovom trenutku jeste da je Michaelovo stanje kritično, ali stabilno. Istovremeno želimo odbaciti špekulacije o tome kako je policija Michaelovu kacigu izuzela bez dozvole njegove porodice. Porodica je kameru policiji ustupila dobrovoljno" napisala je u saopštenju Sabine Kehm

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.