Lauda: Hulkenberg je zaslužio bolju ekipu, bolji bolid

Trostruki prvak o vozaču Force Indije

Lauda: Hulkenberg je zaslužio bolju ekipu, bolji bolid

Trostruki svjetski prvak, Niki Lauda smatra kako Nico Hulkenberg vozač Force Indije zaslužuje voziti bolji bolid. Nico je nedavno ostvario pobjedu na legendarnoj utrci 24 sata Le Mansa, od 2010. godine je prisutan u Formuli 1. 

Imao je Nico dobrih rezultata, ali se još uvijek nije uspio dokopati jedne od stepenica pobjedničkog postolja. 

" Taj momak je sjajan, pratim ga već duže vremena. Naravno da je zaslužio mjesto u vrhunskom bolidu. Tu nema nikakve rasprave. On se za to mora izboriti. Vidjet ćemo šta će se događati u skorijoj budućnosti. Ko zna, možda se recimo ukaže prilika u Ferrariju, iako će Bottas biti ozbiljna konkurencija " istakao je Lauda 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.