Lauda: Pokušat ću zadržati Brawna

Situacija će biti jasnija nakon Brazila

Lauda: Pokušat ću zadržati Brawna

Legendarni Niki Lauada tvrdi kako će učiniti sve da bi zadržao Rossa Brawna u ekipi Mercedesa. Još ranije smo pisali o tome kako Brawn napušta sadašnju ekipu jer ne može pronaći zajednički jezik sa čelnicima ekipe.

Brawn jednostavno želi ostati u Mercedesu kao šef ekipe. Iz ekipe Mercedesa prvi se oglasio Niki Lauda koji tvrdi kako će on učiniti sve kako bi zadržao Brawna u ekipi.

" Priče o odlasku Brawna su čiste gluposti. Situacija je potpuno jasna. Razgovarao sam sa Rossom prije određenog vremena i dogovorili smo da nakon Brazila donese odluku da li napušta ekipu ili ostaje. Što se tiče mene ja radim sve kako bi Rossa ostavio u ekipi, ja bi želio da on ostane, ali on će odlučiti. Ako Brawn ostane, on će biti šef ekipe i ništa drugo tvrdi nekadašnji trostruki svjetski prvak, Niki Lauda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.