Legendarni  Ogier u Toyoti pobjednik četvrtog izdanja WRC Croatia Rallyja

Legendarni Ogier u Toyoti pobjednik četvrtog izdanja WRC Croatia Rallyja

Sponzorski tekst
Teme:

Osmerostruki svjetski prvak u reliju Francuz Sebastien Ogier (Toyota Yaris) ukupni je pobjednik četvrtog izdanja WRC Croatia Rallyja.

Za 40-godišnjeg Francuza ovo je ukupno 100. postolje u karijeri na WRC takmičenjima, te 59. pobjeda. Ogier je na 20 brzinskih ispita imao ukupno vrijeme od dva sata, 40 minuta i 23.6 sekundi te je od drugoplasiranog momčadskog kolege Velšanina Elfyna Evansa bio brži za 9.7 sekundi.

Japanac Takamoto Katsuta (Toyota Yaris) je pobjednik tzv. "Super nedjelje", što mu je donijelo sedam bodova, a maksimalnih pet bodova na "Power stageu" zaradio je Francuz Adrien Fourmaux (Ford Puma), koji je bio najbrži u zadnjoj etapi Zagorska Sela - Kumrovec.

U poredku vozača poslije četri utrke vodeći je belgijanac Thierry Neuville sa 86 bodova, a slijede ga britanac Elyfyn Evans sa 80 i francuz Adrien Fourmaux sa 59 bodova. U ekipnoj konkurenciji WRC-a vodeća Toyota ima 176 bodova.

Sljedeća stanica Svjetskog prvenstva u reliju je Portugal od 9. do 12. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti