Loše vijesti stižu, Michael je u komi

Hitno operisan

Loše vijesti stižu, Michael je u komi

Loše vijesti dolaze iz bolnice u Grenobleu. Iza 20 sati u ovu bolnicu je stigao jedan od najboljih neurohirurga Gerard Saillant, stručnjak za teške povrede mozga i kičme, inače veliki prijatelj Michaela Schumachera.

Nešto malo prije toga okupljeni novinari su čekali direktora Jeana-Marca Greniera koji je odbio odgovarati na pitanje, najavljujući jedno saopštenje od kojeg na kraju nije bilo ništa, nakon čega je najavljeno kako će više informacija ponuditi Schumacherov menadžment.

Iza 22 sata i 35 minuta stigla je informacija kako je Michael Schumacher u komi i kako je morao biti operisan.

Da je situacija ozbiljna potvrdio je i Jörg Ansorg ispred udruženja njemačkih hirurga. U bolnicu su kasno doputovali Jean Todt i Ross Brawn, njima se pridružio Olivier Panis koji živi nedaleko, a prema posljednjim najavama za 11 jutro najavljena je pres konferencija u klinici u Grenobleu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.