Magnussen: Mogu biti kao Hamilton

Mladi Danac (pre)veliki optimista

Magnussen: Mogu biti kao Hamilton

Novi vozač McLarena, Danac Kevin Magnussen vjeruje kako već na početku sezone može ostaviti dobar utisak. Iako nije imao priliku da testira bolid kao što je to recimo bio slučaj sa Lewisom Hamiltonom 2007.godine, Magnussen vjeruje da može napraviti isto što i Hamilton.

Podsjećamo, Hamilton je u debitantskoj sezoni stigao do drugog mjesta u ukupnom poretku.

" Lewis je napravio veliki rezultat iako je bio mlad i neiskusan kada je stigao u McLaren. Hamilton je radio puno, dan i noć kako bi bio što spremniji, ali i ja tako isto radim. Ono što mi je posebno drago, jeste da sam u istoj ekipi kao i on na početku F1 karijere. Naravno, ja ne kažem da sam 100 posto spreman, jer nekako uvijek osjećate da možete bolje, ali za nešto više vam je potrebno i malo vremena" dodao je Magnussen

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.