Maldonado nije siguran u ostanak u Williamsu

ako ode jedan od glavnih sponzora

Maldonado nije siguran u ostanak u Williamsu

M. Maksimović

Pastor Maldonado je dosta dobro krenuo u sezonu. već na trećoj utrci na VN Kini završio je kao osmi, a onda je stigao i do pobjede dvije utrke kasnije u Španiji. Međutim nakon toga se ''izgubio u poretku. 

Od devet utrka, samo je jednu završio unutar deset najboljih i to upravo posljednju u Japanu.Maldonado u ovom trenutku nije siguran da će ostati vozač Williamsa baš kao i jedan od glavnih sponzora, kompanija PDVSA.

''U ovom trenutku ne znam šta će biti sa mnom.Možda ću napustiti ekipu Williamsa i nastaviti karijeru u nekoj drugoj, a možda i ostanem tu. Teško je to reći, trebamo pričekati da ostale ekipe objave svoje vozačke postave'' kaže Maldonado.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.