Šampion pokazao jeziv ožiljak
Foto - Instagram

Šampion pokazao jeziv ožiljak

M. Šljivak

Legendarni MOTO GP šampion, Španac Marc Marquez, pokazao je ožiljak nakon posljednje operacije koju je imao.

Čuveni motociklista je napravio novu operaciju, ukupno četvrtu na ruci i ramenu, a od operacije je jasno vidljiv ožiljak.

Španac je već počeo s rehabilitacijom. Želi što brže da se vrati na stazu i vjeruje da će ponovo biti onaj stari.

"Pozitivno razmišljam jer nemam bolove, što je jako bitno. To mi omogućava da se odmorim na pravi način i da pratim savjete ljekara. To su dijeta, šetnje jr je jako bitno da je tijelo aktivno", rekao je nedavno Marquez.

Šestostruki šampion svijeta će za nekoliko sedmica biti podvrgnut testiranjima nakon čega bi se mogao odrediti datum njegovog povratka na stazu.

Podsjetimo, čuveni motociklista je 2020. godine doživio tešku nesreću na stazi Jerez. Teško je povrijedio ruku koja mu je i u narednom periodu stvarala brojne probleme.

Nadamo se svakako da je ovom operacijom njegova muka konačno završena id aćemo ponovo gledati pravog Marqueza na stazi.

Top Komentari

Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi