Marquez zaboravio pasoš, našao se u neočekivanom problemu

Sve se dobro završilo

Marquez zaboravio pasoš, našao se u neočekivanom problemu

A. Čaušević

Višestruki prvak svijeta u Moto GP kategoriji, Marc Marquez, se prije nekoliko dana našao u neočekivanom problemu. 

Španac se iz Barcelone zaputio u Tajland uz presjedanje u Dohi, međutim boravak u prijestolnici Katara mu je stvorio određene nelagode.

Marquez je krenuo da se ukrca u avion, ali kako sa sobom nije imao pasoš uposlenici aerodroma su odbili da ga propuste.

Pokušao im je objasniti da je prvak svijeta i poznati vozač, međutim uposlenici u ostali istrajni u svojoj namjeri i za Marqueza nije bilo prolaza.

Na kraju su nekako uspjeli uvjeriti operatera da ode u avion s kojim su doputovali u Dohu i potraže pasoš na kojem je sjedio Marqueza.

Nekoliko minuta kasnije pasoš je pronađen te je Marquez na kraju ipak otputovao na Tajland gdje ovog vikenda može osvojiti osmu titulu prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi