Marussija ne odustaje od ove sezone

Potrebno je dopuniti dokumentaciju

Marussija ne odustaje od ove sezone

Ekipa Marussije je još 17. decembra podnijela zahtjev za nastup u ovoj sezoni sa starim ali modificirinim bolidom prema pravilniku za ovu. Strateška grupa je dala zeleno svjetlo ali su se stvari nekih mjesec dana kasnije promijenile.

Opet je reagovala Strateška grupa koja je odbacila zahtjev novog vlasnika Manor GP-a ispostavilo se zbog nedostavljenih podataka upravo o njima.

"Ostao sam malo iznenađen nakon posljednjih reakcija Strateške grupe.  Mi smo još 17. decembra podnijeli taj zahtjev i ja tu ne vidim ništa sporno. Dokumentaciju koju smo dostavili tražili su da dopunimo. Mi smo napravili važan korak i sada je ostalo da odradimo neke stvari kako bi smo se našli na startnom gridu" kaže Graeme Lowdon ispred Manor GP-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.