Massa: Bolji smo nego prošle sezone

U Williamsu dosta optimizma

Massa: Bolji smo nego prošle sezone

Vozač Williamsa, iskusni Felipe Massa očekuje da napokon u ovoj sezoni njegova ekipa ostvari prvu pobjedu nakon duže vremena. Posljednja je bila Pastora Maldonada 2012. godine u Španiji.

Prošle godine su Bottas i Massa vozili odlično, bilo je i drugih i trećih mjesta, ali ne i pobjede.

"Ovo je potpuno drugačija ekipa. U odnosu na prošlu sezonu iskusnija, spremnija sa svim našim resursima. Prošle godine sam ja bio novi vozač, nisam mogao reći šta mi to smeta ljudima koje ne poznajem, kako bi smo neke stvari ispravili. Sada se osjećam komotnije i opušteno. Radimo na svim segmentima kako bi smo spremni dočekali početak nove sezone" naglasio je Felipe Massa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.