Massa: Iskoristio sam svoju priliku

Ponovo nakon VN Behreina 2010.godine

Massa: Iskoristio sam svoju priliku

M. Maksimović

Felipe Massa je ponovo bio dobar u kvalifikacijama. Čak bolji nego u Australiji, ovaj put je završio na drugom mjestu, prvi put na VN Bahreina 2010.godine. 

''Ovo su za mene bile odlične kvalifikacije, iskoristio sam svoju priliku. Ne znam da li bi smo bili ovako brzi da je bilo suho, jer tu bili bolidi Marka Webbera, Kimija Raikkonena, tu je i Mercedes koji su u takvim uslovima bili vrlo brzi. U trećem dijelu smo uzeli intermediate gume, stvari su se posložile i sada smo tu. Očekuje nas duga utrka, vidjet ćemo kako će gume funkcionisati, vidjet ćemo kakva će biti strategija, da li će biti kiše'' rekao je Felipe Massa 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.