Massa pregovara sa Williamsom

Brazilac stiže umjesto Maldonada

Massa pregovara sa Williamsom

Kako sada stvari stoje, Felipe Massa će i naredne godine voziti Formulu 1, ali u ekipi Williamsa. Brazilac će zamijeniti Pastora Maldonada i potvrdi transfera se očekuje u narednih nekoliko dana.

"Još je rano pričati o tome. Razgovaram sa mnogim ekipama, Williams je tek jedan od njih. Međutim ja neću niti u jednoj ekipi biti plaćeni vozač. Ako me neka ekipa želi onda je to zbog mog iskustva i mojih kvaliteta. Nikada neću otići u neku ekipu i reći: "Ja imam sponzore mogu li da vozim za vas". Ja prvo želim ugovor. Ako sponzori budu tražili da se priključe ekipi, ja ću biti tu da pomognem. od tog novca i ja ću imati koristi" tvrdi Massa koji je debitovao u Formuli 1 2002.godine na VN Australije kao vozač Saubera. U Sauberu je proveo tri godine, nakon čega slijedi period u Ferrariju koji traje do danas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.