Michael Schumacher progledao, reaguje na bol

Lijepe vijesti iz bolnice u Grenobleu

Michael Schumacher progledao, reaguje na bol

Legendarni njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher, koji se već više od tri mjeseca nalazi u komi, počeo je da reaguje na zvuk i uspostavlja kontakt očima sa svojom porodicom! 

Nakon što su doktori prije desetak dana objavili ne baš sjajne prognoze, Schumi je počeo da pokazuje veliki napredak u oporavku i procesu buđenja.

Prema najnovijim informacijama, pored toga što povremeno dolazi svijesti i reaguje na bol, Michael je počeo da reaguje i na glasove porodice te da s njima nakratko uspostavlja kontakt očima. Ovo je konkretan pomak u odnosu na stanje u kojem se nalazio proteklih mjeseci kada nije pokazivao nikakve znake ozdravljenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.