Prezime Schumacher ponovo je na bolidu Formule 1
Foto - Screenshot

Mick kreće sa pripremama

Prezime Schumacher ponovo je na bolidu Formule 1

M. Šljivak

Michael Schumacher obilježio je jednu eru Formule 1.

Sedmostruki prvak svijeta godinama je dominirao, postavio je brojne rekorde, a pored njega je određeni period u F1 boravio i mlađi brat Ralf koji međutim nije napravio karijeru kao Michael.

Godinama nakon njihovog odlaska u Formulu 1 stiže njihov nasljednik. Sin Michaela Schumachera, 21-godišnji Mick, potpisao je ugovor sa Haas F1 timom i slavno prezime Schumacher ponovo je na bolidu Formule 1

Mick u F1 stiže kao šampion Formule 2. Pokazao je veliki talenat i sigurno da će njegovim dolaskom Haas privući veliki interes.

Ovaj tim se već pohvalio da je slavno prezime ponovo tu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi