Miljević spreman za sezonu u GT šampionatu

Miljević spreman za sezonu u GT šampionatu

E. Škorić

Nakon nedavnog potpisivanja ugovora između jedne od najvećih agencija za menadžment profesionalnih vozača Rapid Man Ltd. iz Velike Britanije i najuspješnijeg bh. automobiliste Borisa Miljevića, priprema se i njegobv debi u Grand Touring šampionatu.

Vlasnik agencije Rapid Man Ltd., Justin Keen, narednog će vikenda prisustvovati trci 24h Dubai, kako bi nastavio razgovore lice u lice sa vlasnicima GT ekipa, te iskoristiti ovu posjetu kako bi iz prve ruke ocijenio pouzdanost i konkurentnost novih automobila i timova za sezonu 2012.

"Jedva čekamo početak sezone 2012. i rad sa Borisom. On je proteklih godina pokazao da je vrlo profesionalan i talentovan automobilista, o čemu govore i njegovi vrhunski međunarodni rezultati. Sav ovaj talenat ćemo prenijeti na svjetske staze GT šampionata, te raditi na tome da Boris postane zvijezda svjeskog Grand Touring šampionata", rekao je Keen.

Nezvanično saznajemo da su za predsezonsko testiranje sa Borisom Miljevićem zainteresovane GT ekipe Mercedesa, Porschea i Lamborghinija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.