Mlada vozačica Renaulta poginula u tragičnoj nesreći: Rezali su automobil kako bi je izvukli...

Tužna vijest stiže iz Portugala

Mlada vozačica Renaulta poginula u tragičnoj nesreći: Rezali su automobil kako bi je izvukli...

E. Škorić

Iako su današnji automobili ili bolidi posebno ojačani, nažalost i dalje se dešavaju velike nesreće.

Jedva 21-godišnja španska vozačica Laura Salvio, koja je oduvijek voljela automobile i brzinu, bila je suvozač Miqueli Sociasi na takmičenju Peugeot Iber kupu u Portugalu.

Na prvom subotnjem testu njjih dvoje su imali tešku nesreću. Laura je izrezana iz zgniječenog automobila, prevezena je u bolnicu, ali doktori nisu uspjeli da spase njen život.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFad-naIgXh/[/instagram]

Utrka je naravno odmah zautavljena nakon tragične nesreće. Organizatori i uposlenici sportskog dijela Peugeouta izrazili su saučešće Laurinoj porodici i prijateljima.

Laura je bila zaista strastvena vozačica relija i već je postigla određeni uspjeh unatoč tome što je tek napunila 21 godinu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD6vtLxIHG6/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B4FMfk7I138/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi