Moguć povratak Barrichella u Formulu 1?

Brazilski mediji govore o pregovorima sa Caterhamom

Moguć povratak Barrichella u Formulu 1?

Činilo se da je 19-godišnja karijera Rubensa Barrichella u Formuli 1 gotova nakon 323 starta od debija 1993. godine.

Barrichello ipak krije svoju želju za povratkom. U današnjoj utrci na Interlagosu je moguć njegov izlazak na stazu radi testa u slučaju kiše.

 

Brazilski mediji su prenijeli da njegova prisutnost na VN SAD-a i ovog vikenda na Interlagosu nije slučajnost, te da iza scene traju pregovori sa Caterhamom o mogućem mjestu u timu za 2013. godinu.

 

Bivši vozač Williamsa je ipak sve ovo demantovao u izjavi za tamošnje medije i naglasio da nije u potrazi za mjestom u nekom od timova.

 

" Došao sam ovdje da uživam u utrci, a ne da govorim o budućnosti", rekao je Barrichello, dodavši da se još uvijek osjeća kao dio svijeta Formule 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.