Montoyi Formula 1 smiješna

Kolumbijac uživa u NASCAR-u

Montoyi Formula 1 smiješna

M. Maksimović
Teme:

Juan Pablo Montoya je svijet Formule 1 napustio 2006.godine kada prelazi u NASCAR seriju. U šest godina koliko nastupa u NASCAR-u, Kolumbijac nije napravio ništa spektakularno.

Ostvario je dvije pobjede Sprint Cupu i jednu u Nationwide seriji. U Formuli 1 je glasio kao jedan od najatraktivnijih vozača, sedam puta je otvarao pobjednički šampanjac, međutim danas na Formulu 1 gleda sa podsmjehom.

''Nikada nisam razmišljao o povratku u Formulu 1. Lijepih uspomena imam, ali mi Formula 1 ne nedostaje. Ono što danas Formula 1 nudi je stvarno smiješno. žalosno je šta su uradili od bolida'' kaže Juan Pablo Montoya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.