Nasr: Mislio sam da me Susie propušta

Kako je Brazilac vidio sudar

Nasr: Mislio sam da me Susie propušta

Vozači Saubera su na prvim testiranjima u Jerezu obavili dobar posao. Sauber je parirao Ferrariju, međutim u Barceloni na startu problemi. Felipe Nasr se sudario sa Susie Wolff.

"Mislim da me Suzie nije niti vidjela. To sam je pitao nakon izlaska iz bolida i rekla je da nije. Bez obzira, ja je ne krivim, jer takve se stvari događaju prilikom testiranja. Ja sam bio u brzom krugu kada je Susie izlazila iz pit linea. Vozila je lagano, pa sam je stigao do četvrtog zavoja. Vidio sam da se sklanja u u desnu stranu pa sam  pretpostavio da me propušta. Zato sam i krenuo agresivnije u sljedećem zavoju. Osjetio sam prilikom kočenja udarac" pojasnio je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.