Octavia zimska akcija

Bogati pokloni uz svaku kupovinu

Octavia zimska akcija

Sponzorski tekst

Nova OCTAVIA nastavlja stazama svojih prethodnika i sa sigurnošću će postati najprodavaniji i najpopularniji model svoje klase u BiH.

OCTAVIA četvrte generacije dolazi na MQB platformi, sa mnogobrojnim novim tehničkim rješenjima, bogatom serijskom opremom i mnoštvom asistenata u vožnji.

ŠKODA u Bosni i Hercegovini je pripremila posebnu akciju za kupce nove OCTAVIA-e. Za svaku kupovinu kupci dobivaju GRATIS set premium zimskih guma. Bogate mogućnosti finansiranja stoje kupcima na raspolaganju putem kompanije Porsche Leasing.

Više informacija kupci mogu dobiti kod ovlaštenih ŠKODA partnera u Bosni i Hercegovini.

Akcija traje do 31.12.2020. ili do isteka zaliha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi