Ostavlja bez daha: Čudesni prizori s relija u Monte Carlu

Fantastične fotografije najboljih vozača svijeta

Ostavlja bez daha: Čudesni prizori s relija u Monte Carlu

M. Šljivak

Ljubitelji brzine već na samom otvaranju 2017. godine mogu uživati u prvom nastupu najboljih reli vozača svijeta.

Prva stanica za reli vozače je Monte Carlo, gdje se prethodnih dana vodi velika borba za pobjednika prve ovogodišnje trke.

Prizori koje nam donosi reli u Monte Carlu zaista ostavljaju bez daha. Iako snijeg pravi male probleme, ponajbolji vozači svijeta se maksimalno bore, a njihova vožnja izgleda zaista nevjerovatno.

Dosta uzbuđenja donijele su etape na prvoj stanici svjetskog šampionata. Bilo je tu naravno i nepredviđenih okolnosti za dobar broj vozača, no ako volite brzu vožnji i atrakciju, apsolutno možete uživati u reliju ovih dana.

Publika iz dana u dan oduševljeno pozdravlja vozače koji rade prava čuda, a njihova vožnja zaista ostavlja bez daha.

Uvjerite se i sami.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi