Panis: Nisam mogao vidjeti Michaela

Francuz je bio u bolnici

Panis: Nisam mogao vidjeti Michaela

Jedan od onih koji se sinoć pojavio u bolnici u Grenoblu je nekadašnji vozač Formula 1, Olivier Panis. Panis je u Formuli 1 bio prisutan od 1994. do 2005. godine, nakon čega se okrenuo utrkama 24 sata Le Mansa i još nekim drugim serijama.

Francuza su po izlasku iz bolnice sačekali brojni novinari, ali on nije mogao ponuditi neke važne informacije.

"Doktori mi nisu dozvolili da vidim Michaela. Nisam oklijevao doći jer tu sam blizu, živim u Grenobleu", rekao je Panis, dodavši:

"Želio sam doći dati Michaelu podršku i razgovarati sa njim, ali to nije bilo moguće. Ja sam veliki prijatelj sa Michaelom i on je još uvijek onaj pravi veliki prvak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.