Perez: Hvala ljudima u McLarenu

Meksikanac nije razočaran

Perez: Hvala ljudima u McLarenu

Meksikanac Sergio Perez po prvi put se obratio medijima nakon što se pojavile informacije kako sasvim sigurno od naredne sezone za ekipu McLarena voziti Kevin Magnussen. Bez obzira na odluku vodstva ekipa, Perez nije bio previše razočaran,

" Hvala ljudima u McLarenu za priliku koju su mi pružili. Bila mi je čast voziti za jednu veliku ekipu. Uvijek sam davao maksimum, pa i onda kada nisam mogao napraviti ono što sam namjeravao. Bez obzira na sve, ja ću dati sve od sebe u preostalim utrkama. ovoj ekipi želim sve najbolje, uvijek ću biti navijač McLarena. Ono što je sigurno jeste da ću učiniti sve kako bi osigurao svoju budućnost. Neće odustati lako" poručio je Perez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.