Postoje šanse da Schumacher vegetira do kraja života

Postoje šanse da Schumacher vegetira do kraja života

Prošla su već 24 dana od nesreće Michaela Schumachera, a iz bolnice u Grenobleu nema nikakvih novih vijesti kada je u pitanju zdravstveno stanje legendarnog njemačkog vozača Formule 1. 

"Šansa za oporavak smanjuje se svakom sljedećom sedmicom, koji pacijente provede u komi, a Schumijevo stanje je zaista teško", rekao je profesor neurohirurgije iz Francuske Jean-Marc Orgogozo.

"Postoji realna šansa da će Schumi vegetirati do kraja života", poručili su sa jendog medicinskog fakulteta iz Londona. 

I dok se Schumacher bori za vlastiti život, njegove bivše kolege nastavljaju da mu šalju poruke podrške. Jednu takvu uputio je i bivši vozač Ferrarija Felipe Massa. 

"Dragi Michaele, moj dobri prijatelju, pomogao si mi puno u karijeri i molim za tebe svaki dan. Kad sam vozio karting na kacigi sam imao tvoje ime i želim te vidjeti više nego ikad. Brate, nadam se da ćeš se brzo oporaviti, budi blagoslovljen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.