Presretni Gasly: Jedva čekam opet biti u bolidu

Debitant Toro Rossa

Presretni Gasly: Jedva čekam opet biti u bolidu

Eldar Ganibegović

Debitant Toro Rossa, Piere Gasly je izuzetno zadovoljan prvim danom u Formuli 1 nakon prvih treninga za VN Malezije.

Naime, Gasly je na prvom treningu završio kao deveti, dok je na drugom bio lošiji i tako zauzeo 15. poziciju.

"Bilo je fantastično. Nevjerovatno poseban dan za mene. Kada sam jutros izašao iz garaže po priv puta, osjećao sam se ponosno", rekao je vozač Toro Rossa, nakon čega je dodao sljedeće:

"Bio sam jako sretan, ali istovremeno fokusiran na posao i ekipu, pokušavajući biti brz i profesionalan od samo početka."

"Svakim krugom se osjećam sve bolje. Moram raditi na samopouzdanju, ali napredujemo iz dana u dan. Sada ćemo naporno raditi i fokusirati se na sljedeći izazov koji nas očekuje. Jedva čekam opet biti u bolidu", istakao je Gasly.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi