"Bili smo dobri, ali to nam nije dovoljno"
EPA

Oglasio se Max Verstappen, vozač Red Bulla

"Bili smo dobri, ali to nam nije dovoljno"

E. Ganibegović

Max Verstappen je zauzeo četvrtu poziciju u kvalifikacijma za VN Brazila. Međutim, mladi vozač Red Bulla nije bio zadovoljan rezultatom svoje vožnje.

Valtteri Bottas je završio prvi, dok je Sebastain Vettel bio drugi, a treće mjesto je pripalo Kimiju Raikkonenu. Lewsi Hmilton je razbio svoj Mercedes tijekom prve kvalifikacijske runde pa će tako u glavnoj utrci startati kao posljednji.

"Mislim da smo maksimizirali rezultat. Jesam li zadovoljan? Pa i ne baš", rekao je Verstappen.

"Cijeli vikend smo tražili taj balans bolida i nismo uspjeli sve posložiti kako treba. Nisam nisam ni očekivao da bi mogli pobijediti Ferrari ili Mercedes na ovoj stazi."

"Znate, ovo nije naša staza , ali napravili smo dosta dobar rezultat. Izvukli smo maksimum, ali to nam nije dovoljno", dodao je vozač Red Bulla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi