"Ne vjerujte špekulacijama, već samo meni i ljekarima"

Menadžerka Michaela Schumachera poručila

"Ne vjerujte špekulacijama, već samo meni i ljekarima"

Menadžerka sedmostrukog prvaka svijeta u Formuli 1 Michaela Schumachera , koji se od kraja decembra nalazi u komi, izjavila je da se Schumacher nalazi u stabilnom stanju. 

"Michaelova porodica je veoma zadovoljna radom ljekara koji liječe Michaela i potpuno im vjeruje. Michaelovo stanje je stabilno". 

"Moram samo da napomenem, još jednom, svaka informacija o njegovom zdravlju koja ne dolazi od ljekara ili nas iz menadžmenta ili najužeg kruga bliskih ljudi, mora se tretirati kao čista spekulacija i neprovjerena informacija", rekla je Sabine Kem, Schumacherova menadžerka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.